Webshop

In onze webshop vindt u in een handomdraai alles voor een sprankelende én brandveilige kerst. Van kunstkerstbomen tot guirlandes met verlichting en kerstballen in diverse kleuren. Wilt u advies over het aantal kerstballen en lampjes per boom? Kijk dan in onze kerstballentabel. Combineer eindeloos met onze producten en maak de styling van uw bedrijf compleet met een 'persoonlijke touch'.

image

Kunstkerstbomen

Met het NEN 8007 keurmerk voldoen al onze kunstkerstbomen aan de Nederlandse en Europese brandveiligheidseisen. Elke kerstboom is vol, natuurgetrouw en eenvoudig op te zetten.

image

Guirlandes

Met het NEN 8007 keurmerk voldoen al onze guirlandes aan de Nederlandse en Europese brandveiligheidseisen. Bovendien zijn onze guirlandes zeer vol en gemakkelijk uit te vouwen.

image

Kransen

Met het NEN 8007 keurmerk voldoen al onze kransen aan de Nederlandse en Europese brandveiligheidseisen. Bovendien zijn onze kransen zeer vol en gemakkelijk uit te vouwen.

image

Verlichting

Al onze verlichting is RoHS gecertificeerd en daarmee volledig brandveilig. Ook is onze verlichting koppelbaar en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

image

Kerstballen

Onze kerstballen zijn brandvertragend, onbreekbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook zijn ze bij ons gedurende het hele jaar op voorraad.

Bloemen

Bloemen