Van Der valk Hotels

Dit project is een perfecte illustratie bij onze kracht om de dialoog aan te gaan en in oplossingen te denken. Bekijk het Van Der Valk maatwerkproject hieronder.

Eindeloze mogelijkheden voor kerstdecoratie, allemaal van deze tijd. Volledig ontzorgd, geen opslag en korte communicatielijnen. Kortom, een professioneel en toegewijd bedrijf.
Marije van der Valk, Directeur

Grenzeloze sfeer in een beperkte ruimte

In het Van Der Valk hotel bleek weinig ruimte beschikbaar om kerstbomen te plaatsen. Daarom ontwikkelde Heijting Holland hele smalle kerstboompjes die op kleine tafeltjes de hoogte ingingen. Deze werden gedecoreerd met kerstballen in dezelfde kleuren als het Van Der Valk-logo. Op deze manier werd er ruimte bespaard, maar kon er toch een hele chique kerstsfeer worden gecreëerd.

Hangend was niet mogelijk, staand wel

In het Van Der Valk hotel was onlangs een nieuw plafond geplaatst waardoor onze kransen, die normaliter hangen, niet aan het plafond konden worden bevestigd. Daarom produceerden wij in onze fabriek een speciale voet waar de kransen in konden worden geplaatst, zodat deze op de grond konden staan.