Maatwerk

Heeft u een speciale of bijzondere wens? Geef ons daarmee een uitdaging! Onze eigen decoratiefabriek biedt ons vele mogelijkheden om kerstdecoraties naar uw wens te realiseren. Wilt u kerstballen in een specifieke kleur, wenst u kerstbomen in een bepaalde maat of wilt u decoraties met daarop uw eigen logo? Laat het ons weten, dan maken wij een offerte op maat, geheel op basis van uw persoonlijke uitdaging!

Alles is mogelijk

Omdat wij onze decoraties zelf produceren kunnen wij voor de meest uiteenlopende uitdagingen oplossingen bedenken. In onze fabriek maken wij kunstkerstbomen in elke hoogte en breedte, produceren wij decoraties die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn en verzinnen wij oplossingen voor ‘problemen’ die u tegenkomt bij de kerstinrichting van uw bedrijf. Bovendien bieden wij met ons cross-docking systeem kerstvoorbereidingen op filiaalniveau.

Uw project op maat

Via een aantal eenvoudige stappen kunt u in samenwerking met Heijting Holland een gepersonaliseerd project starten. Laat ons weten wat uw wensen zijn door ons een opzet van uw ideeën toe te sturen. In overleg zullen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen de grenzen van uw en ons bedrijf. Zo zal een expert onder andere uw bedrijf bezoeken om een inventarisatie te maken van de ruimte en de daar bijkomende uitdagingen. Op deze manier komen ideeën en creatieve oplossingen tot stand die leiden tot een offerte op maat.

Een oplossing voor elke uitdaging

Door maatwerk te faciliteren vertalen wij al uw uitdagingen in oplossingen en bieden wij een unieke kans om uw kerstdecoraties volledig naar uw eigen wensen in te richten. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk om inspiratie op te doen eens naar de kleine greep uit onze diverse maatwerkprojecten. Wij bedachten creatieve oplossingen en maakten decoraties op maat voor onder andere Van Der Valk en De Landal Groep.