Dit maatwerkproject geeft een mooi beeld van onze creatieve ideeën en de mogelijkheden om speciaal op uw wensen aangepaste decoraties te produceren. Bekijk het Landal Groep project hieronder.

Komt goed, is komt goed. Man van zijn woord. Zijn werkethos is buitengewoon. Iedereen staat altijd vol bewondering te kijken hoe hard er gewerkt wordt.

Frank Bulthuis, Hof van Saksen

Een speciaal uitvouwsysteem

Normaliter vallen de takken van onze kunstkerstbomen niet tot op de vloer. Hierdoor is de voet van de kerstboom zichtbaar. Voor de Landal Groep ontwikkelden wij echter een kerstboom waarbij de takken in hun geheel tot over de vloer kwamen. We produceerden een speciaal uitvouwsysteem dat verwerkt zat in de voet van de boom, waardoor de takken over de vloer vielen en er geen voet zichtbaar was.

Eenheid in vele verschillende ruimtes

Landal parken zijn groot en bestaan uit vele verschillende ruimtes. Hierdoor was het een uitdaging om in al deze ruimtes een kerstsfeer met eenheid te creëren. Door speciaal ontwikkelde kerstbomen, waarvan de takken doorliepen tot op de vloer, hoefde de Landal Groep niet met stijve tapijtjes te werken en ontstond er eenheid tussen alle ruimtes in het park.