Debuut koos ervoor om hun volledige kerstinrichting door Heijting Holland te laten verzorgen. Bekijk hieronder hoe wij al hun zorgen uit handen namen en hoe wij de mooiste kerstsferen creëerden.

We waren mega BLIJ! We hopen dat we komend jaar weer mogen samenwerken want we hebben dan ook een re-styling achter de rug.

Peer van Gurp, Haven van Huizen.

Efficiëntie en perfectie

Debuut verzocht ons om de kerstinrichting te verzorgen voor 10 diverse bedrijven door heel Nederland. Door middel van ons cross-docking systeem waren wij in staat om alle projecten van Debuut binnen 2 dagen te realiseren. Wij maakten voor elk bedrijf kerstdecoraties op maat en kozen voor kleuren passend bij het bedrijf waar gedecoreerd werd.

Aanpassing op de ruimte

De vele verschillende bedrijven en ruimtes die voor Debuut gedecoreerd werden, vergden aanpassingsvermogen en precisie. Een goede planning van ruimte en tijd en ons diverse aanbod aan kerstdecoraties gaf ons vele mogelijkheden om elk bedrijf op maat in te richten. Zo creëerden wij sfeer in de verschillende ruimtes door middel van allerlei decoraties. Toch werd ondanks de diverse kunstkerstbomen, verlichting en decoraties, en de kransen en guirlandes in verschillende afmetingen, een traditioneel gestylede eenheid binnen het bedrijf behouden.